01

Fashion of Novi Pazar | otvaranje

Na svečanom otvaranju Fashion of Novi Pazar u Belmax centru predstavljeni su decenijama poznati novopazarski brendovi visokog kvaliteta koji će građanima biti dostupni po izuzetno povoljnim cenama. Svečanom otvaranju prisustvovao je potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, g. Rasim Ljajić.

Fashion of Novi Pazar je nastao partnerstvom Udruženja za razvoj privatnog preduzetništva Progres, koje okuplja 190 preduzeća u Srbiji i Belmax centra u Beogradu. Rezultat partnerstva je otvaranje 18 lokala proizvođača džinsa, trenerki, majica, košulja, pidžama, čarapa, veša i druge trikotaže u ovaj centar, u kojima će, osim veleprodaje, biti moguća i kupovina na malo.

„Ponuda koja se nalazi u Fashion of Novi Pazar izdvaja se, pre svega, po odnosu kvaliteta i cene. To je naš koncept, posebno važan upravo u vreme ekonomske krize“, rekao je g. Haijing Džou Regon (Zhou Haiying Reagon), investitor Belmax centra. „Ulazak novopazarskih proizvođača u Belmax centar značajan je i zbog podrške porodičnom i domaćem biznisu koji doprinosi razvoju regionalne i lokalne ekonomije. Belmax centar je u potpunosti otvoren za saradnju sa domaćim proizvođačima i podržava poslovanje malih i srednjih preduzeća iz Srbije. Nadamo se da je ovo prvi korak ka saradnji i sa drugima, jer ovakvim konceptom dobijaju i građani, i proizvođači, i ekonomija, i država kao takva“ zaključio je g. Haijing Džou Regon.

Za posetioce je priređen bogat zabavni program, degustacija novopazarskih specijaliteta, kao i dodela 50 poklon vaučera u vrednosti od 3000 dinara za kupovinu u Fashion of Novi Pazar.

l2