Belmax-fashionclub-logo

Belmax Fashion Club


Belmax Fashion Club je ekskluzivni klub za ljubitelje mode i sve one koji žele da se bave online marketingom i direktnom prodajom. Klub svoje poslovanje bazira na inovativnom marketinškom konceptu poznatom kao “crowd sourcing”. “Crowd sourcing” je zasnovan na prikupljanju ideja i usluga od strane spoljnih saradnika i odabrane grupe ljudi, koje se objedinjuju u zajednički projekat.

Tim Belmax Fashion Club-a je sastavljen od profesionalca koji su tu da podele svoje iskustvo, znanje i ideje sa vama. Bićete u prilici da od njih naučite sve o poslovnim procesima, online marketingu i direktnoj prodaji u praksi. Stoga tražimo ambiciozne ljude koji su spremni da zajedno sa nama grade budućnost online marketinga. Praksa u Belmax Fashion Club-u je plaćena, a visina nadoknade koju možete zaraditi u potpunosti zavisi od vaših sposobnosti i napornog rada. Naš sistem provizije je akumulacioni sistem koji podrazumeva da će vaša zarada stalno rasti tokom vremena ukoliko nastavite da ulažete trud.

Platforma Belmax Fashion Club-a odgovara svima. Ako si neko ko je organizovan ali nema puno marketinških ideja, imamo ceo kreativni tim i druge članove koji će te podržati u ovom aspektu. Ako si neko sa puno ideja, dobrodošao si da postaneš deo našeg kreativnog tima i podeliš ih sa nama. Ako si neko ko je veoma zainteresovan za modu, mi smo tu da ti pomognemo da svoj talenat podeliš sa svima.

Member Brochure

Member Registration

Dobrodošli u Belmax Fashion Club. Pošaljite svoj CV na naš email fashionclub@belmax.rs ili nam pošaljite osnovne informacije pa ćemo vas kontaktirati.

* indicates required field